1.5.12

PD BARNI SERÀ PRESENT A LA FESTA MAJOR UVIC 2012!!


Aquest Dijous 3 de Maig el PD Barni serà present a la Festa Major de la UVIC 2012 Mesclant La Revolta en una jornada plena d'activitats a la zona esportiva de la ciutat.
La jornada comença ja al matí (10:00h) amb l'elecció de l'Hereu i la Pubilla i seguidament amb una xerrada a càrrec de Mònica Terribas.
Mes tard, ja a l'hora de dinar (13:00h) hi haurà el Pregó de la Festa Major i el dinar popular. Un cop entrada la tarda (17:00h) serà el torn dels castells amb els Emboirats, els Pataquers i els Ganàpies (pati de l'edifici B).
Després s'iniciarà la Cercavila (19.00h) que sortirà del pati de l'edifici B i que anirà fins a la zona esportiva tot passant per diferents bars.
Finalment, al vespre serà el torn de la música en directe amb els Concerts dels grups Strip, Alquadrat i els Terratombats. Durant tot el vespre, els Two Social DJ's (Dúo format per Dj Lopéz+PD Barni) amenitzaràn la vetllada a la zona esportiva a base de hits musicals (des del tecnho fins al reggae passant pel dance i els balkan beats).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada